Presentkort

Ett presentkort från Tidningsmagasinet är den perfekta gåvan till nära och kära! Med ett presentkort kan mottagaren själv välja prenumeration bland hela det ordinarie utbudet på Tidningsmagasinet.

Hur köper man presentkort?

Du beställer ett presentkort precis på samma sätt som du gör en vanlig beställning. Du går in på vår produktsida för presentkortet, fyller i dina uppgifter och väljer ”Beställ”. Du gör sedan betalningen med DIBS kortbetalning.

Efter genomfört köp skickas presentkortet digitalt till din e-postadress och du kan enkelt skriva ut det eller skicka det vidare digitalt till mottagaren.

Hur använder man sitt presentkort?

Har du fått ett presentkort på Tidningsmagasinet? För att handla med ditt presentkort väljer du en prenumeration precis som vid en vanlig beställning. På betalningssidan för prenumerationen klickar du på länken ”Har du ett presentkort?” och fyller i din kod.

Om din prenumeration har ett lägre värde än presentkortet sparas den återstående summan och kan användas i ett senare skede. Om prenumerationen har ett högre värde än presentkortet betalar du mellanskillnaden med DIBS kortbetalning.

Så här fungerar Tidningsmagasinet

Du beställer tidningsprenumeration
Vi levererar din beställning till tidningsförlaget
Förlaget levererar tidningen till dig