Fokus

Förstå vad som händer. Innan det händer - upptäck FOKUS!

Innehåll. Det är vad som räknas i Fokus. Vi vill leverera insikten, eftertanken och bakgrunden. Lika viktigt: Vi vill ge en idé om vad som väntar runt hörnet. Om vart världen är på väg. Vi tror att det är mixen som gör Fokus spännande och relevant, både på papper och digitalt.

Att läsa Fokus online och digitalt ingår i din prenumeration. Du får ett aktiveringsmejl med kod till den e-postadress du uppger när du tecknar prenumerationen för att aktivera online-läsningen. För den digitala pdf-tidningen laddar du ner vår app via http://www.fokus.se/las-fokus-digitalt/ Du behöver kundnummer samt postnummer för att ladda ner appen och du hittar dessa uppgifter på inbetalningsavin som du får från oss efter beställningen.

Läs mer
Fäll ihop

Fokus

Nummer/år: 
41
Språk: 
Svenska

Erbjudanden

 • 12 nr:
  620,00 kr
  (-25%)
 • 22 nr:
  1130,00 kr
  (-26%)
 • Julerbjudande - spara 2 783 kr
  41 nr:
  2280,00 kr
  (-50%)
  Gåva på köpet!
  Mythos – de grekiska myterna

  Som julpremie får du Mythos – de grekiska myterna återberättade av Stephen Fry om du tecknar en helårsprenumeration för endast 2 280 kronor. Ingen älskar och hatar, åtrår och bedrar, så fräckt och storslaget som de grekiska gudarna. Utöver papperstidningen med analyser och sammanfattningar av veckans viktigaste händelser får du tillgång till Fokus digitalt, både online och pdf-tidning, värde 1 815 kronor Du sparar 2 254 kronor jämfört med ordinarie pris och värdet på premierna.

Så här fungerar Tidningsmagasinet

Du beställer tidningsprenumeration
Vi levererar din beställning till tidningsförlaget
Förlaget levererar tidningen till dig