Hemmets Journal

Hemmets Journal - Sveriges ledande veckotidning

Hemmets Journal är Sveriges ledande veckotidning och har i snart 100 år varit det självklara valet för den som söker underhållande läsning inom alla områden. Köp en prenumeration till dig själv eller ge bort en som present till någon du tycker om. Här erbjuds oslagbara priser och en mångsidig läsupplevelse.

Varje vecka levereras ett nummer av Hemmets Journal direkt till din brevlåda, fullproppat med reportage om spännande människor – både kända och okända – samt gripande och engagerande läsning som berör. Läs om hälsa och de senaste medicinska nyheterna som påverkar din vardag.

Hemmets Journal är även känd för Sveriges bästa korsord. Varje vecka får du minst 16 sidor med korsord i varierande svårighetsgrader, från lätt till riktigt utmanande. Du kommer ha korsord att lösa ända fram till nästa nummer!

I matbilagan "VÅR BÄSTA MAT" hittar du massor av recept och kökstips, från gamla klassiker till modern matlagning. Tidningen erbjuder något för alla, oavsett om du är intresserad av mode, skönhet, inredning, trädgård eller annat.

Börja prenumerera på Hemmets Journal redan idag och få även tillgång till tidningen digitalt via appen Flipp. Skapa ett konto på Flipp så snart ditt köp är registrerat hos förlaget och börja läsa tidningen digitalt innan den fysiska tidningen når din brevlåda.

Förutom det vanliga veckovisa numret, inkluderar prenumerationen också ett par dubbelnummer varje år. Ett dubbelnummer är tjockare än en vanlig utgåva och motsvarar 2 utgåvor i prenumerationen.

Hos Tidningsmagasinet kan du ta del av flera olika erbjudanden för Hemmets Journal. Beställ din prenumeration idag och missa inte det senaste numret av Sveriges mest omtyckta veckotidning!

Läs mer
Fäll ihop

Hemmets Journal

Nummer/år: 
52
Språk: 
Svenska

Erbjudanden

Så här fungerar Tidningsmagasinet

Du beställer tidningsprenumeration
Vi levererar din beställning till tidningsförlaget
Förlaget levererar tidningen till dig